Binnenkijken bij… de familie Swa en Lief Vandeweyer uit Tremelo

Weten van aanpakken

“Ons eerste contact met Century 21 Future Home in Tremelo was ongeveer 5 jaar geleden,” blikt Swa terug. “In eerste instantie gebruikten we hun diensten voor het verhuur van onze eigendom. Wat ons toen onmiddellijk opviel, was de professionele werkwijze die Maarten hanteerde. De keuze van makelaar was dan ook snel gemaakt toen we later beslisten om andere eigendommen te verkopen. Ook konden we er altijd terecht voor professioneel advies tijdens onze nieuwe zoektocht naar investeringsvastgoed.”

Door de jaren heen mocht het tweetal op verschillende manieren kennismaken met het kantoor. “Zo is ons vertrouwen enkel gegroeid,” bevestigt Lief. “Voor hen gaat het duidelijk verder dan de vastgoedtransacties alleen. Want op elke vraag die we stelden, kregen we een klantvriendelijke en bovenal hulpvaardige reactie. Ook al hadden bepaalde vragen weinig te maken met de aan- en verkoop zelf.”

Grondig én volledig

Een pand verhuren? Aankopen of verkopen? Hoe dan ook komt er veel administratie bij kijken. En Century 21 Future Home deinsde er nooit voor terug om zaken uit te diepen of grondig te controleren.

“We kunnen enkel vaststellen dat ze telkens opnieuw professioneel en doordacht te werk gaan. Hun betrokkenheid is goud waard.”